Torma Valentin

Gyorsan és kevés munkával szeretnél eredményt?!

Üdvözöllek! Torma Valentin vagyok, edző, online coach, Youtuber.

Az évek során rengeteg emberrel dolgoztam együtt, (személyesen vagy online) és segítettem elérni a kitűzött céljaikat. Legyen ez akár fogyás, izomépítés, alakformálás, vagy életmódváltás.

Ha gyorsan, kevés munkával szeretnél eredményt elérni, akkor sajnos el kell, hogy keserítselek. Ez a koncepció sosem működött és ez nem az én megközelítésem. Viszont ha meg van benned az elhatározás és akarat a változtatásra és ehhez útmutatásra van szükséged, akkor a megfelelő helyen jársz.

Ha nem akarsz találgatni, időt pazarolni a nem működő csodadiétákkal és edzéstervekkel, hanem már az első pillanatban célorientáltan szeretnél menetelni a siker felé vezető úton.

Csapatként, igazi sporttársakként dolgozunk együtt. A célom nem csak az, hogy segítségedre legyek a céljaid elérésében, hanem az, hogy megtanítsalak fenntartani a közös munkánk által elért eredményeket. Így egy idő után te magad lehetsz a saját személyi edződ, aki átlátja, hogy milyen gyakorlatokat hogyan érdemes végezni és milyen ételeket, mikor érdemes enni.

Tudom, hogy ez talán túl jól és önzetlenül hangzik ahhoz, hogy igaz legyen. Mert ha valaki saját maga megtanulja az alapokat, akkor ez nekem, mint edzőnek kevesebb bevételt jelent, nem igaz? A célom az, hogy életem során minél több embernek segítsek fogyni, izmosodni, egészségesebb életmódot élni. Ezért is kezdtem el évekkel ezelőtt Youtube-on ingyenes videókat készíteni, hogy minél több emberhez elérjenek azok a gyakorlati tippek edzés és étkezés terén, amik mentén nem csak, hogy el lehet indulni, hanem célokat elérni. Ajánlom, hogy először nézd meg 1-2 videómat, mert lehet, hogy azok elegendőek ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Ha ezen felül segítségre van szükséged, akkor nyugodtan foglalj itt a weboldalon helyet online coachingra vagy online konzultációra.